Voor 10.00u besteld = Direct verzonden - Gratis verzending > €50,-

Levertijd en verzendkosten

U bestelt met één simpele muisklik en wij garanderen een stipte levering dankzij ons accurate verwerkingssysteem. Bestelt u vóór 10.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog door onze postNL verzonden. Uw bestelling wordt met aandacht en zorg behandeld.

Bestellingen die wij op vrijdagen voor 10:00 uur ontvangen zullen binnen Nederland op zaterdag geleverd worden.

In Nederland en Belgie versturen wij de orders met postNL (Nederland). De verzendkosten zijn afhankelijk van het totaalbedrag van uw order:

Is het totaalbedrag van uw order € 50 of meer, dan betaalt u geen verzendkosten.

Is uw order lager dan € 50, dan brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening. Dit tarief is zowel geldig voor zowel Nederland als België.
Heeft u uw order voor 10.00 uur aan ons doorgestuurd, dan kunt u in de regel de bestelling de volgende dag verwachten. Nadat uw order verwerkt is, ontvangt u van ons per e-mail de Track & Tracé gegevens van de vervoerder. Hiermee kunt u vanaf 10.00 ‘s-avonds uw pakket volgen.

Wij willen u erop wijzen dat elke order apart wordt verwerkt. Vanwege het grote aantal orders die wij per dag verwerken, is het niet meer mogelijk voor ons om nog producten aan een order toe te voegen of uit de order te halen.